Reis voorbereiden Latijns Amerika

Ga je binnenkort op reis naar Latijns Amerika? Kun je net kiezen uit de vele bestemmingen? Sommige landen zijn zo groot, waardoor je keuzes zult moeten maken als je beperkte reistijd hebt. Een relatief klein land als Costa Rica (Midden Amerika) is gemakkelijk te reizen in 2 weken, echter bij een reis naar Argentinië of Brazilië zul je keuzes moeten maken welke plaatsen je wilt bezoeken.

Bedenk je eerst wat voor jou belangrijk is en de voorkeur van volgorde daarvan. Bijvoorbeeld: Eerst stad en bezienswaardigheden, daarna een plek met natuur en wandelmogelijkheden/actieve tours. En aan het eind van de reis ontspanning, eventueel strand.

Bekijk daarna de mogelijkheden van transport/vliegroutes/treinreizen. 

Vergeet niet de beste reistijd / klimaat te checken. Zonde als je een land bezoekt waar op dat moment alleen maar regen valt. Bedenk je ook dat de seizoenen in veel landen in Midden- en Zuid Amerika omgekeerd zijn aan die van ons in Europa. Wil je bijvoorbeeld naar Patagonië? Hier kun je het beste naartoe reizen tussen oktober en maart.

Wil je de reis liever niet zelf bij elkaar puzzelen? Schakel dan een maatwerkorganisatie in die aan de hand van jouw wensen de ideale reis voor je samenstelt. Je betaalt dan misschien een toeslag, echter het bespaart je ook een hoop tijd en je bent er zeker van dat je de mooiste plekjes bezoekt! LAS (Latijns Amerika Specialist) helpt je graag met het samenstellen van jouw droomreis. Kijk eens op http://www.las.nl voor een aantal inspiratie reizen,

adult-book-business-297755