Argentinië of Brazilië?

Buenos Aires of Rio de Janeiro?

Waarom kiezen als je beide bezoeken kunt?

Wanneer je het voornemen hebt om naar Zuid Amerika te reizen sta je meteen een voor een ‘lastige’ keuze: Kiezen welke plaatsen (of zelfs welk land!) ga je bezoeken?

Veel van onze klanten boeken ruim van tevoren de vliegtickets en komen later bij ons voor de invulling van de rondreis. Helemaal prima, en beter dat je het voordelige ticket al in de zak hebt natuurlijk.

Maar wat nou als blijkt dat je gekozen hebt voor Argentinië, een retour Buenos Aires hebt gekocht, terwijl je voor dezelfde prijs (of soms zelfs voordeliger!) kunt eindigen in Rio de Janeiro in Brazilië?

Helaas weet nog niet iedereen dat je op een zelfde vliegticket terug kunt vliegen vanaf een andere bestemming, zelfs vanuit een ander land.

Begin je reis bijvoorbeeld in de bruisende metropool Buenos Aires, de stad van de tango met talloze gezellige barretjes, steakrestaurants, grote pleinen, groene parken en imposante gebouwen. Daarna bezoek je een aantal bestemmingen binnen Argentinië tijdens je rondreis.

Via Iguazú kun je aan het einde van je reis gemakkelijk door reizen (per korte binnenlandse vlucht) naar de stad van het carnaval, de samba en prachtige stadsstranden van Copacabana en Ipanema: Rio de Janeiro! Een favoriet van ons. Nergens zulke vriendelijke mensen als in Rio de Janeiro.

Qua strand en sfeer biedt Rio de Janeiro de perfecte mogelijkheid om na je rondreis door Argentinië een aantal dagen kunt ontspannen voordat je weer naar huis reist.

KLM vliegt direct op zowel Buenos Aires als Rio de Janeiro. Op nog wel meer bestemmingen in Zuid Amerika trouwens.

Inspiratie nodig voor een rondreis door Argentinië & Brazilië?   

Rondreis Argentinië & Brazilië

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s