Argentinië (Patagonië) reis dec. 2017

Deze keer een verhaal van één van onze trouwe klanten, de familie Goderis uit België:

‘We zijn weer thuisgekomen van een prachtige reis ! Alle fases zijn zeer vlot verlopen, de pick-ups en drop-offs van en naar hotel verliepen perfect. Ook alle excursies waren zeer boeiend en interessant (met uitzondering van 1 excursie, te weten deze naar San Martin de los Andes in Bariloche, 8 uur in een bus zitten om te gaan lunchen in een klein stadje, met een gids die gedurende 4 u enkel in het Spaans staat te ratelen (kon of wou zelfs het vertrekuur van bus niet in het Engels zeggen) is schrapbaar !

De uitschieters van de reis waren zeer zeker Peninsula Valdes (met Punta Tomba : een verborgen parel met weinig toeristen), de rit naar Torres del Paine en het park zelf natuurlijk en het bezoek aan de gletsjers (2 daagse in El Calafate). De cruise was ook fijn maar een grote ontgoocheling dat we niet op Isla Magdalena konden om pinguïns te zien, spelbreker was de woeste zee waar niemand iets kan aan doen uiteraard.

Ook alle hotels waren goed tot zeer goed (soms met een zeer mooi uitzicht (Ushuaia en Puerto Madryn en natuurlijk Rio Serano (mocht wel na upgrade!) en waren vooral ook goed gelegen.

Dus we kunnen besluiten dat onze reis erg geslaagd was en blikken met een voldaan gevoel terug op deze Patagonië-reis. We hadden ook het weer mee, van begin tot einde schitterend weer met veel zon.

Onze dank voor de prima organisatie door LAS en jullie lokale agent (alles was tot in de puntjes geregeld), bij deze wensen we jullie allen nog een geweldig nieuw jaar 2018.

Groetjes en tot een volgende reis,

D. Van Den Meersche, België

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s