Laura in Argentinië

Maart 2013

Voor LAS ben ik weer in mijn geliefde Argentina.  Deze keer bezoek ik het authentieke noorden en dit combineer ik natuurlijk weer met een bezoekje aan mijn familie in Córdoba.

De afgelopen dagen weer een aantal mooie hotels bezocht waar we onze trouwen kanten graag naar toe sturen.

Gisteren heb ik de ‘Safari to the Clouds’ gedaan, een geweldige excursie in een truck (4×4) met open dak. Onvergetelijke tour, met een super leuke groep en de gids heeft ons ook de hele dag op en top vermaakt. Heel vroeg op staan, maar zeer de moeite waard.

De route die de truck rijdt is zo mooi….met name  bergen op de route waren heel indrukwekkend, bij elke bocht veranderen de kleuren. Ook de zoutmeren (Salinas Grandes, zie foto) waren `impresionante`!

Om 23:00 was ik terug in het hotel, helemaal voldaan (en moe ;-).

Vanochtend moest ik wederom om 05:00 op. Vandaag zijn we met een groep (zelfde agent) naar Cafayate gegaan, (ruïnes bezocht, wijnbodega`s bezocht) en hebben ze mij aan het eind van de dag gedropt in het hotel waar ik nu ben….een paradijs!! `Patios de Cafayate`, een bogega/hotel, dat uiterst geschikt is voor de ‘comfort travellers’ onder ons….heel erg fijn! De route naar Cafayate is overigens ook weer volop genieten zeg…canyons, cactussen en rotsformaties.

Morgen neem ik de bus terug naar Salta en heb ik afspraken met hotels en onze agent en daarna een kort bezoekje aan de familie.

Noord Argentinië: Prachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s